Tuesday, November 6, 2012

MISS A

Dear my belog...

Hari yang sangat pendek.Erk~

Sebab banyak benda kena buat...kena fikir dalam satu hari. Sebab tu pendek aje hari ni. Hee~Hari yang panjang bermaksud melalui hari tanpa melakukan perkara yang membebankan fikiran. Contohnya tidur jogging di petang hari. Tapi kadang-kadang berjogging di petang hari akan membuatkan kita letih di malam hari. Kalau letih rasa mengantuk. Kalau mengantuk rasa nak tidur. Eh..apesal tidur boleh jadi kesimpulan ni???Ehe..

RC in progress. PMC habuk pun tarak lagi. BSM lost ke laut. Ha ha ha (gelak sengsara)

Ok fokus!

Masalah. Kena buat decline letter . Bertambah masalah sebab salah satu syarikat yang reply tu hantar fax yang tak berapa seronok untuk dibaca..apekah? Boleh pulak reply letter tu blur gila. Tak dapat baca. Nama syarikat pun tak nampak. Masalah satu : tak tahu syarikat mana yang reply. Masalah dua : Macam mana nak send decline letter nanti. Adeh. Sebab dah confirm nak pilih JKR Teluk Intan. Dekat dengan rumah~check! Jimat duit transport~check! Tak payah sewa rumah~check!!! Elaun~erk. Takde T___T . Syarikat yang ada elaun tu demand lah pulak kan...nak lesen lah..nak tu..nak ni. Macam tahu-tahu aje aku baru ada lesen L. oOO..Encik ni stalker eh..?ngeee~

Dah penat merapu. Jom siapkan kerja. Sigh*

2 comments:

Siti Nur Amirah said...

bak kata pak ustad..kalau rasa masa tu pendek maknanya org beriman..heheheh;'p

mizz_faeeza said...

ehe..^^