Wednesday, November 7, 2012

EMMA'S BIRTHDAY



Dear my belog....

Ouh. Cerita pekasam tapi seronok untuk di taip-taip. Isnin lepas besday Emma. Selaku member yang paling tua lahir paling awal~ di kalangan kawan-kawan yang rapat dengan aku merangkap classmate se-universiti.


Sesi mengimbau kenangan lama*tetiba

Pusing balik kepada perkara pokok dalam entry ni. Besday Emma. Kami (merujuk kepada homo sapiens yang menghadirkan diri) plan nak buat aksi kejut-mengejut kat bilik besday girl aje. Tapi macam biasalah (sebab sebelum ni pun selalu berlaku)....kami pulak yang terkejut lepas tu sebab suddenly Emma muncul depan kami masa on the way nak pergi bilik beliau. 

Doa aku sebagai seorang sahabat: Semoga beliau diberikan kesenangan dan kesihatan berpanjangan. Semoga hidup beliau dilimpahi dengan rahmat dan kasih-sayang daripada Allah. Amin (:

Snap-snap. Konsep hari tu santai melampau jadi tak boleh show-off banyak-banyak dalam belog~ehe...



Kongsi berkat dengan besday girl~ngee



Kek rasmi yang gojes~dulu kini dan forever. Ehe...


Gelap-gelap pun kami redah. Thank you encik lilin (:



"You are as young as your faith, as old as your doubt; as young as your self-confidence, as old as your fear; as young as your hope, as old as your despair"

~Douglas MacArthur

2 comments:

Siti Nur Amirah said...

bila la ekau nak celebret besday eden samo2??

mizz_faeeza said...

jum3...ade rezeki kite sambut same yek. ngee