Tuesday, November 6, 2012

MONKEY BUSINESS

Dear my belog....

Hari yang sebenarnya penjang tapi jadi singkat. Sebab hari ni menghabiskan masa dengan menghadap laptop. Buat perkara bukan-bukan. Surf benda bukan-bukan dan download benda bukan-bukan. Ya, Semuanya bukan. Ehe..

Nak tidur..?Maaf dah tak larat. Hahha.
Rancangan untuk follow kawan-kawan ke Terengganu dah tak valid. Ibu cakap nak travel waktu sekarang ni agak bahaya sebab tiap hari hujan~jalan licin..bla..bla..bla. Logik alasan tu. Terkilan jugak tapi tak pe lah. Jangan ingkar cakap parent, tak berkat hidup. Peace~Jadi dua buah kereta bergerak pagi tadi tanpa kehadiran aku. Sob3 T____T . Buat kakak Ada. Selamat pengantin baru. Maaf tak dapat datang kenduri, parent saye tak bagi green light. Ngeee~

Up coming disasterz activitiez...
1. Geotechnic class on Monday. OMG. Takut gila (i dont care guna perkataan gila here..sebab memang gila). Hari Khamis lepas sepatutnya haku pergi kelas tapi haku skip.Memang cari nahas lah sebab kebetulan hari tu lah pulak puan nak bagi paper+result mid term. Jadi tunggu ajelah hari Isnin ni nak kena habuan apa. Mungkin sesuatu yang berbunyi begini.."eksen tak nak pergi kelas, markah mid term dah la takat lubang idong aje.."Adeh~
2.Japanese video presentation on Tuesday. Semalam pergi shooting di Taman Jubli Perak. Juga singgah rumah Nik kejap. Our video mungkin kinda ssanti, tapi yang penting kami sudah usaha. Spegeti semalam sedap sangat. Nanti buat lagi ye Nik.. ^^
3.Building and Services presentation on Friday. Haha..tak habis-habis dengan subjek ni. Bila mahu berhenti daripada menghantui hidup haku hah..???ngeee.
4. Lawatan environment lah pulak. Kena buat report dan presentation pasal waste water treatment. Dimana kan ku cari kilang tersebut..??
5.Life is hard.

Tired~


Grabbed from here

2 comments:

Siti Nur Amirah said...

mkin comey blog!!i likeee..;')

mizz_faeeza said...

ngee TQ...i like you the most!~