Tuesday, November 6, 2012

KAWAN BILIK

Dear my belog..

Kawan sebilik.

Tak sangka dah tua-tua tahun-tahun akhir ada masalah pasal rumet. Sob..sob..sob. Uwaaa....semester depan tak de rumet!!!~http://www.emocutez.com. Pasal Aina dengan Aisah kena pergi praktikal. Aku tinggal sorang. Sedih. Nak nangis. Tak...memang dah nangis pun. Macam mana nak survive nanti. Aku tak pernah stay dengan orang lain. Sumpah sedih~


Mencari rumet. aku hilang punca dan tak tahu nak buat macam mana sekarang ni. Patutnya kena cop rumet baru dari awal. Hurmmm (menaip sambil buat muka kesal)http://www.emocutez.com. Tapi aku langsung tak sedia untuk terima kenyataan yang aku akan stay dengan orang lain semester depan. Sedih. Sedih. Sedih.

Baru sekarang sedar betapa beruntungnya aku dapat rumet macam mereka. At least diaorang baik, baik dan sangat baik. Walaupun mungkin aku dan mereka tak sehaluan. Bak kata manusia. Umpama dua garisan yang selari. Tak bersambung dan tak akan pernah bersambung. Tapi at least mereka baik. Mampu ke aku adapt dengan environment dan manusia baru nanti. Berdebar gila (maaf guna gila di sini. Sebab memang gila).http://www.emocutez.com


Perasaan sekarang. Takut dan sedih.

Hari ni dah kena register bilik. Tapi aku plan nak pergi ofis dulu. Nak tanya macam mana. Mana tau ada peluang cop bilik dengan Jung Yong Hwa orang yang aku kenal. Ngee~try surf kat STD. Ada lah jugak homo sapiens yang cari rumet. Tapi aku tak decide lagi nak call orang tu atau tak. Tunggu hari cerah dulu. nak call sekarang takut kena sumpah jadi panda pulak nanti. Orang tengah sedap-sedap beradu. Lalala~life is hardhttp://www.emocutez.com

Harap-harap dapat rumet yang baik nanti. Amin~



Kehadapan bakal kawan bilik,
Saya harap kita boleh get along together. ngee~http://www.emocutez.com







2 comments:

Anis Mohd said...

cm ne skang?

mizz_faeeza said...

ngee~da dapat!!!!!!!(((((=