Wednesday, November 7, 2012

CERITA CUTI

Dear my belog...

First,
Penat. Haha...
Second,
sudah berada di kampus setelah berfoya-foya selama enam hari di rumah. Cuti yang sangat meriangkan. Rindu pada katil (hahaha..that is the main point actually). Tak apa, next week boleh tidur puas-puas. Weee~
Third,
Happy belated birthday to Kak Shidah. Alhamdulillah dah selamat di sambut semalam. Majlis yang ringkas tapi tetap bermakna sebab di sambut secara berkeluarga. Itu yang penting (:
Maceh banyak-banyak kepada beliau sebab belanja pizza dan kek pisang secret recipe mari (apa motif birthday woman yang belanja aku pun dah confius..ngeee). Semoga beliau sentiasa ceria bersama keluaga tersayang dan dilimpahi dengan kesenangan serta kebahagiaan..amin~


Snap-snap waktu cuti
Kak Chik~Huarghhhh (beliau ni sebenarnya jantan tapi Kak Ina cakap dah register nama betina,tak boleh tukar..Ngee)
Amira and her sister, Aina(sekarang mahu ikut perempuan ni aje sebab semua orang mahu belanja beliau selepas dapat 5A). Contoh di gambar Kak Ina belanja KFC
Sekarang musim menuai padi
Exactly kat belakang rumah ni
Takif si gangster tak cukup umur

Takif with Kak Long (kakak Kak Chik)

3 comments:

Anis said...

“If you don't believe in ghosts, you've never been to a family reunion"
Ashleigh Brilliant

TAK PAHAM KAITAN NYA ?
BOLEY TERANG KAN

mizz_faeeza said...

atually quote ni hanya dipilih secara random..sebab nak jgk relate dgn entry..ngee<---agak poyoes di sini. The exact meaning tarak tau..tapi logically bila kita berkumpul dengan family macam-macam cerita yang kita dengar termasuklah ghost story betul tak. Jadi kalau kita tak pernah berkumpul dan berborak bombay dengan familiy kita, Knowledges kita termasuklah berkenaan cerita hantu tu pun kureng...jadi mungkin (teka aci taram aje ni) kita tak percaya hantu. Kind of old sayings la senang habaq mai..hope membantu. Thank you for asking (:

Siti Nur Amirah said...

gangster ko nsem sgt la weh..huhu